• Geri dön

  • 1.389 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.792 İşletme görüntülenme


Pop ve rap dünyasının sevilen isimlerini tek sahnede buluşturacak olan BtcTurkPRO Netd Festival, 14-15 Ekim tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta düzenleniyor. İki gün boyunca müziğin hiç susmayacağı festivalde BtcTurk PRO, sosyal medya hesaplarından çekilişe katılan 30 kişiye davetiye hediye ediyor.

KüçükÇiftlik Park, Türkiye’nin heyecanla beklenen festivallerinden biri olan ve her sene yapılması hedeflenen BtcTurkPRO Netd Festival’in ilkine ev sahipliği yapıyor. Pop, indie ve rap dünyasını buluşturacak olan festival 14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

30 kişiye davetiye şansı
Mabel Matiz, Kalben, Batuhan Mutlugil, Ceza başta olmak üzere alanında başarılı isimlerin yer aldığı festivale çekilişle davetiye kazanma şansı var. Çekilişe dahil olmak isteyenler, festivale birlikte katılacağı arkadaşını etiketleyerek, @btcturkofficial ve @netdmuzik hesaplarını takibe almalı. 12 Ekim Çarşamba günü sonuçlanacak çekilişe ilişkin detaylara https://www.instagram.com/btcturkofficial/ adresinden ulaşılabilir.

İlk gün pop, ikinci gün rap yıldızları sahne alacak
Festivalin ilk gününde, hit şarkıları ve benzersiz sahne şovuyla herkesi büyüleyen Mabel Matiz, Duman grubuyla hayran kitlesini artıran ve müzik kariyerine tek başına devam eden Batuhan Mutlugil, yaptığı müziği Anadolu blues olarak adlandıran Can Gox ve her şarkısında insanı bambaşka diyarlara götüren Kalben kulakların pasını silecek. Şokopop, 14 Ekim Cuma günü sahnenin açılışını yapmak üzere DJ kabininde yerini alacak.

Türkçe rap’in yıldızlarını bir araya getirecek olan festivalin ikinci günündeyse, Türk rap müziğinin en başarılı isimlerinden Ceza, ‘rap dünyasını sallayan kadın’ olarak anılan Rozz Kalliope, şarkılarıyla listeleri altüst eden Çakal, yeni neslin peşinden koştuğu ve adım adım takip ettiği Reckol, rap müziğe yeni ve popüler isimler kazandıran Peros Blancos’un bünyesindeki Jeff Redd, Kuty ve Ege rap müzik severlerle buluşacak. 15 Ekim Cumartesi günü sahnenin açılışını ise son dönemin en konuşulan DJ’lerinden Mezar Turizm yapacak.

Biletler passo.com.tr’de
Pop ve rap müziğin en sevilen isimlerini bir araya getirecek olan #BtcTurkPRO Netd Festival’de, iki gün boyunca müziğin sesi şehre doğru açılacak ve katılımcılar görsel şovlarla birlikte unutulmaz bir deneyim yaşayacak. BtcTurk | PRO ana sponsorluğunda, M.A.C, P&G, DIESEL ve %100 Müzik katkılarıyla, Türkiye’nin en büyük dijital müzik kanalı Netd Müzik, KüçükÇiftlik Park ve İstanbul Life ortaklığı ile gerçekleşecek festivalin biletleri şimdi Passo.com.tr’de!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL